Wednesday, December 07, 2011

Selamat Datang Cuti Winter! :D + Travel Doodle

Assalamualaikum :D

There are two more classes left before the REAL winter break. Tak sabar sangat! I spent practically my whoooole day out at the City with Nell. Personally, I was in search of some clothes to wear for the holidays. Konon master plan nak cari camera, tapi kedai camera pun ntah kat mana tak jumpa T___T

The other day when I was bored, I made a piece of doodle yang menunjukkan ketidaksabaran untuk bercuti :D Ni lah dia. Baju dia sikit lebih kurang leopard macam seluar LMFAO tak? Kekeke :P


Below is a photo of cute little red velvet cupcakes made by my friend Azim. Comel kan? Rasa dia? Sedap gilaaa! *Malu je perempuan pun belum tahu masak ni lagi :P


This one pulak, yang cheezy teramat sangat ni namanya Taco Chips. Fattening but so sedap one!


Me pink menyala shoes jauh sebatu pun nampak B-)


Dok fikir2 dari tadi. Lembu pinata ke apa kat atas pokok tu. What do you think that is?