Saturday, November 19, 2011

Doodle Gift For Fatin Husna :)

Assalamualaikum :)

I was studying Physiology when my brain went fatigue :P I had to get my hands on something more stress-relieving :) So I thought I'd make this doodle of Husna as requested :) One yang atas ada ucapan, yang bawah tu khas kalau Husna nak letak kat sidebar ke :) Kalau tengok kat tag kat coat doctor tu, kita ada tulis nama awak jugak :P Ada initials "Dr." lagi :P I hope you love it hehe :)