Sunday, October 16, 2011

Will Be Back Soon :)

Assalamualaikum :)

I was just starting with my Biochem revision when the thought of my blog just ran across my head. Tak patut ni. Ahaha. I'll be having a mock exam this coming Wednesday. Walaupun exam tu bukan exam sebenar, tapi rasa takut tu ada. Mock exam menandakan exam sebenar nak dekat. Memang nak dekat pun. Awal bulan depan. Dekat tak dekat T___T

I neeeeeeeed to stop logging into blogger and reading practically everybody's posts for hours and hours. I also need to control the urge of writing on everything that I find interesting, at least for a while :( Serious, banyak cerita nak diceritakan. Gambar pun dah banyak dalam phone, tapi belum sempat nak dimasukkan ke dalam laptop. Excited tu membuak-buak nak bercerita dalam ni, tapi bila fikir balik, banyak lagi kerja yang perlu disiapkan. Tak elok lah kan kerja yang penting tak disiapkan dulu.

InsyaAllah, I'll be updating my blog after my mock exams, probably at the end of the week. Kena disiplin ni. Harap2, by the time nak reupdate blog ni, banyak nota2 dah siap ditulis & banyak bahan2 dah siap dihafal. Doakan ya kawan2 :)

P/s: My blog ni dah macam my baby walaupun takde mata, hidung, mulut, rambut, tangan dan kaki @__@ Everyday pun nak check (macam boleh mati je kalau tak check haha) But then I HAVE to take my day off from her. Till then, have a good rest my blog *sobs* I'll be back soon :')

from tumblr ;)