Saturday, January 08, 2011

Hoyeahhh

Yeayyy! Hurray! Yippee! Woohoo! Tak boleh study -____-" Dah hilang mood sangat nak study, ni la cari keje nak naikkan mood. Ngan baju kuning duk rumah tu, konon pergila melawa kan. Nak make up tapi tak reti. Kikiki. Bila amik gambar pun muka pun jadi slenge sebab alik-alik nak make up, jadi cenggitu jugak. Nak belajar lah make up. Hohohhh. Tapi malas jugak. Apa daa. Semuanya malassss. Tapi syes lepas dah make-up konon-konon ni, terus boleh study. Dua chapter HBP abis, siap ngan notes berkaler-kaler! *cehh cehh* Hahahhh! Patut buat camni lagi often? Agaknya kalau pasang bulu mata palsu, pastu make up lagi tebal, lagi banyak mende yang boleh study kot? Ada lak camtu? :P