Thursday, December 23, 2010

My Name Is Not Khan

My name is not khan,
so I AM a terrorist?

Haha, tajuk tak boleh blah. Padahal takde kaitan pun. Maybe dalam post ni, I'm gonna sound cam racist sikit kot. Tapi sumpah takde niat. Heeee. & dalam post ni, tak pulak ber-speaking-speakong kan hehe. Malaihhh sket lahhh :P

Dari semalam, I was haunted oleh segala-galanya tentang kaum India. Jangan salah faham *tengok tu, dah salah faham la tu* Takde kena mengena ngan hindraf ke apa wehh. Imma try deliver my story ngan penuh delicate je :)

Kalau kat ACMS Penang ni, Mr Banoo memang nama yang tak asing lagi. Lecturer English yang sangat feymes, dikenali dan somehow, digeruni (?). Haha ayat tak boleh kejam lagi :P I dunno why la kan sebab masa dulu sebab my English class ngan Mr Raj. Mr Raj jenis yang slow motion-lek lu bro punya type. Memang kalau sampai kolej pukul 8 pun (kelas start kul 8), Imma drop by kat cafe beli tiga bijik karipap *punyala take advantage ngan kebaikan dia kan* Tak baiknya aihhh T__T

Tapi untuk sem 2 ni, I got the chance nak belajar ngan Mr Banoo. Perghhh sumpah dia different dari Mr Raj. Totally different. Bangsa je yang menyatukan mereka. He's the strict type and extremely punctual. He purely has his own thoughts and opinions on things.

To cut the story short, semalam I had an oral test. Speaking test la kan. I tell you, memang sumpah dupdap abis laa. Duduk pun hujung kerusi je. Keh keh. I was orang yang 4th last kot. Memang cuak je la sepanjang duduk dalam bilik tu. Setentang dengan beliau. Mendengar kritikan-kritikan panas dan membina. Aduh! I thought Imma be a roast duck! Mana tak nya, time kelas dia, I was one of them yang paling annoying, suka benor bercakap menambah opinion, membangkang dan etc. Nama I loveeee English, memang participate la kan.

Jeng jeng jeng, my time came. Wooohh! I stood up dengan gagahnya, mula membuka mulut, memuntahkan isi2. I talked about the cerita I watched sebulan lepas, "Law Abiding Citizen". Sumpah cerita tu best doh. Kerat-kerat badan orang yum yum haha :D

Sepatutnya, abis cerita, dia akan tanya soalan tau. Memang macam tu la sepatutnya, Tapi yang peliknya, dia langsung tak tanya soalan doh! What I know, I was extremely confused, apasal la pulak Mr Banoo ni taknak tanya soalan nii T___T Dah fikir bukan-bukan dah. What, does he hate me? T___T Pastu fikir-fikir balik, mungkin tak cukup masa kot.

Haha. I knowww, hampeh je kan cerita. Kalau la ada yang tergerak hati nak baca post merepek ni, mesti hampa seribu kali hampa. Tapi tunggu! Ada cerita lagi hahahh. Lama dah wehh tak berbelog :D

Okayla, I hope my oral test punya markah ok laaa. Tak mampu nak ubah apa-apa pun. Redhaaaaa :)

Still under topic ni, I HAVE to mention pasal apa yang I discovered semalam. Kome pergi kat website ni,


Okay, about what I encountered through this website, I put my gambar (which I though cun melecun la), nak tengok la my face macam sape. Kot kot cam Blair Waldorf ke. Test test je la. 

Then I put la gambar ni (Eh serious doh, kenapa la my gambar sume tonggang terbalik eh? Imma pontianak ke apa? -___-):



What I know, resultnya made me gelak berguling-guling atas katil sampai nak tercabut anak tekak. Sampai satu rumah datang serbu bilik knowing how hysterical-ness of my laughter. Hahaha. Try la upload gambar senget kat atas tu kat website tu, kalau rajin plakk kannn. Tengokla my face sama ngan sape dohhh! Hahahh!

I uploaded la gambar-gambar lagi, Tak puas hati siaaa. Last-last dapat gak muka cam sorang prmpuan hottt ni kan. Baru puas hati. Tu pun I tried with my pictures yang terpaling-paling-paling-paling konon cun in my eyes laaaa. Hahaha.

Ok, fuhh, penat menaip. Hahhh, ada satu lagi, just now, my friend gave me a link at my fesbuk. U guys tengokla. My reaction towards this pun macam orang sewel. Hahaha :D


If you realise la kan, cerita-cerita dalam post ni memang berkaitan. Fikirla sendiri apa kaitannya. I don't want to cakap :DDD Okla, I wanna go to Nell's room! Jumpa lagi! Woot woot! :D


Tak pulak yang ni senget kannnn? T___T